Jeugd

We zorgen graag dat ze beter worden dan wij

Onder de enthousiaste leiding van onze begeleiders worden onze jeugdspelers op woensdagavond alle facetten van het badminton bijgebracht. Maar het belangrijkste is natuurlijk plezier in het spel. Om te kijken of badminton écht leuk is en bij je past, mag je 4 keer helemaal vrijblijvend meespelen. Leen-rackets zijn aanwezig.

Wil je een keer komen spelen?
Kom dan gerust in sportkleding (en sportschoenen zonder zwarte zolen) naar ’t Haarhúùs in Schalkhaar om mee te spelen. Als je liever eerst een keer gewoon wilt komen kijken, dan mag dat natuurlijk ook. Voor meer informatie kun je mailen met jeugdzaken@svsbadminton.nl.

Volwassenen

Heerlijk één of twee avonden in de week trainen

Voor volwassenen zijn er twee speelavonden, op woensdag en vrijdag.
In beginsel is het op woensdag vrij spelen. Een deel van de avond worden de beginners en de competitieteams getraind op 1 van de 4 banen. Als er medespelers moeten wachten, wisselen we altijd na 2 sets. Er zijn op deze avond verschillende speelniveaus aanwezig, van beginners tot competitiespelers.
Op vrijdagen speelt er een groep senioren op recreatieve basis zonder begeleiding, maar met veel plezier. Al is dat laatste natuurlijk de basis op beide speelavonden. Tevens is vrijdagavond normaal gesproken de (thuis)speelavond voor onze competitieteams.

Speeltijden

Wat past jou het beste?

Jeugd

Woensdagavond 18.30 – 19.30 uur

Volwassenen

Woensdagavond 19.30 – 22.00 uur
Vrijdagavond 20.30 – 23.00 uur