Laden Evenementen

Uitslag 3-5

Het heroïsche team SVS2, geplaagd door blessureleed en steeds opkijkend tegen alle ‘grote’ tegenstanders heeft ook de laatste wedstrijd van het seizoen verloren. Het valt niet mee om als laatste te eindigen en steeds weer vol vertrouwen de wedstrijden in te gaan, daarom alleen al zijn het helden. Terwijl het team met 5 mensen begonnen is aan de competitie, is het bijna niet gelukt om met z’n vijven naar wedstrijden toe te gaan, omdat er steeds weer sprake was van blessures, die de boel verziekten.

Vandaag waren er 4 trouwe en bekende supporters, te noemen Arnold & Marjan, Joop en Mieke. Als mascotte was Hendrik meegekomen (zie foto). Samen hebben zij het team aangemoedigd, soms tandenknarsend, maar vaak vol overtuiging applaudisserend.

Flits was ook een maatje te groot. De heren dubbel werd vrij eenvoudig gewonnen, wat wel iets leek te beloven voor de rest van de avond. De dames gingen twijfelachtig onder uit. Het leek dat daar meer in had gezeten. Helaas, de enkels moeten we het verder maar niet over hebben, behalve die van Nan. Zij scoorde, geheel op eigen kracht en met zeer grote blijdschap haar eerste punt op dit onderdeel. Er werd nog een mix gewonnen en daarmee was de koek op. 5-3 was de einduitslag in het voordeel van Flits. Een beetje voldoening vanwege de gescoorde punten, maar toch geëindigd op de laatste plaats in de poule.

Toch kunnen het team en trainer Arnold Ossewold trots zijn op de prestaties van het team. Mede dankzij de intensieve training en stimulerende coaching is het team beter geworden in dit moeilijke spelletje. Team SVS2 dankt Arnold voor zijn tomeloze inzet en altijd positieve kritiek.

Share This Story, Choose Your Platform!

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant