Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Rob, Monique, Barbara en Frank
Uitslag 2-6

Vol verwachting werd uitgekeken naar deze wedstrijd. BACO had nog geen wedstrijd gespeeld en was dus nog onbekend, ook op papier. Nan is nog steeds niet hersteld van haar blessure en tot overmaat van ramp werd Marees ook nog ziek op het laatste moment. Gelukkig vonden we een enthousiaste invaller in de persoon van Barbara.
De heren beten met hun enkels het spits af en die partijen waren gelijk super spannend. Na twee sets mochten beiden nog een keer op komen draven om de game in de derde set af te ronden. Rob wist dat hij zijn tegenstander kon hebben, maar durfde niet helemaal voluit te gaan met zijn getapete kuit. De BACO-speler kwam verrassend goed uit de hoek. De antwoorden van Rob mochten niet baten en hij werd een beetje afgetroefd met 13-21. Frank liep op zijn tandvlees en leek spijt te hebben van een derde set. Het werd toch nog een bloedstollende strijd. Lange tijd stond hij op voorsprong, maar zijn tegenstander kwam mooi terug, vier keer stond Frank op gamepoint. Uiteindelijk won hij de set met 25-23 en leek hij de vermoeidheid even niet meer te voelen. In de dubbel werd het weer een drie setter. De eerste set eindigde in dik verliezen waarna we vervolgens knap terugkwamen in de tweede, om vervolgens de derde weer mateloos slecht te verliezen.
De dames hadden het heel zwaar, zowel in hun enkels als in de dubbel. De tegenstanders spelen allebei al net zo lang badminton als dat onze dames oud zijn. Geen fijne strijd deze keer en ruim verloren.
De eerste mix werd met twee sets verloren. Op het veld leek het nog redelijk, op papier is de uitslag dramatisch. De tweede mix had het ook zwaar, maar wist beide sets met twee punten verschil te winnen. Geen ruime overwinning, maar wel een hele mooie met een super goed invallende Barbara.
Einduitslag 6-2 in het voordeel van BACO. Uithuilen en op naar de volgende wedstrijd op 1 november.

Share This Story, Choose Your Platform!

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant