Laden Evenementen

Uitslag 5-3

Supporter ben je niet altijd voor je lol. En of je nou ouder, jeugdbegeleider of coach bent, het begint pas echt leuk te worden als er gewonnen wordt. Niet dat de spelers er mee bezig lijken te zijn, want die komen elke training trouw en staan elke wedstrijd weer met volle energie op het veld.
Vandaag was een bijzondere dag. De ouders zaten voor de wedstrijd al met trots te kijken naar hun zoons, maar na de wedstrijd werd er met grote glimlachen geknuffeld en waren hun zoons de held van de dag.
Voor het SVS jeugd-team is het wel even wennen om na de Opstap-competitie het serieuze werk te doen in de competitie tot en met 16 jarigen (leeftijd van ons team wisselt tussen de 11 en 16 jaar). De uitwedstrijd tegen Bravo was al een mooie partij. Het leverde het eerste gelijkspel op, na wat verloren wedstrijden. Vandaag lag er dus een kans om er wat meer van te maken.

De enkelpartijen gingen gelijk goed van start. Daan won zijn wedstrijd ogenschijnlijk vrij eenvoudig. Oscar moest er iets harder voor werken, maar ronde het ook met twee sets af. Nick was niet goed aan de eerste set begonnen en had uiteindelijk drie sets nodig om zijn tegenstander af te troeven. Joey zorgde voor een bloedstollend spannende partij. De eerste set dik verloren, de tweede dik gewonnen en in de derde set kwam alles bij elkaar. Hij stond voor, kwam achter en weer voor en had nog twee punten nodig voor de wedstrijd. De tegenstander kwam terug en zelfs op gamepoint 20-21. Door de veerkracht en de positieve energie van het publieke ronde Joey de wedstrijd af in 23-21.
De tussenstand was al 4-0 in het voordeel van SVS. Dit is ongekend en ook wat ongemakkelijk voor het team. De dubbels, waar vaak de meeste punten worden gepakt, moesten toen nog komen.

Het liep wat anders dan verwacht. Terrence lied goed van zich horen in de beide dubbels die hij speelde met uitslagen dicht bij elkaar, maar helaas zonder winst. De jonge Sjors zorgde met Joey voor een overtuigende winst van hun partij. Uit de vier dubbelpartijen werd slechts één keer gewonnen. Misschien was het de wetenschap dat er niet meer verloren kon worden, misschien was de tegenstander iets te slim. 5-3 was de einduitslag; één om in te lijsten en boven je bed te hangen.
Oscar, Terence, Joey, Nick, Sjors, Daan en natuurlijk de jeugdbegeleiders, gefeliciteerd!!!

Share This Story, Choose Your Platform!

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant