Laden Evenementen

Eric, Jeroen, Bas, Mark

Uitslag: 5-3

Vol goede moed togen we voor de 3e keer dit seizoen naar Hengelo om tegen een team van Ogel te spelen. Toch wel een beetje gespannen, omdat tot vorig jaar dit meestal het sterkste team van Ogel was. Maar, wij zijn natuurlijk ook weer beter geworden door de vele trainingen die we ondertussen hebben gehad.
Erik en Bas beten in hun single het spits af. Erik wist er in een slopende partij een 3-setter uit te slepen, maar moest zich uiteindelijk toch gewonnen geven. Bas werd in de eerste set weggespeeld, maar leek de tweede set alsnog te winnen. Bij de stand 20-20 keerden zijn kansen en was het toch rap 22-20 voor de tegenstander. Mark mocht vervolgens aantreden tegen zijn tegenstander, die erg gebrand was op een revanche van de thuiswedstrijd in Schalkhaar. Zo goed als het in de partij in Schalkhaar ging ging het zeker niet. Mark kwam in de eerste set nog in de buurt (21-18), maar in de tweede set maakten de lange armen van zijn erg lange tegenstander het onmogelijk hem te passeren. Daarmee tekende Mark voor het derde verlies in deze wedstrijd. Daarmee zou het erg moeilijk worden om nog te winnen van dit toch wel sterke team.
Jeroen wist er meer uit te halen en sleepte zijn single binnen. Daarmee was de stand 3-1. Vervolgens begonnen we vol goede moed aan de dubbels (meestal ons sterkere deel). Ook die verliepen bij tijd en wijle vol spanning. We hebben zoals gewoonlijk tegen dit team de nodige 3-setters gespeeld en uiteindelijk de helft van de dubbels weten te winnen. Daardoor konden we toch met een respectabele 5-3 naar huis. Helaas niet gewonnen, maar toch netjes tegen dit team.

Vervolgens met heerlijke drankjes en hapjes afgesloten in de creatieve ruimte boven de sporthal :-).

Share This Story, Choose Your Platform!

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant