Laden Evenementen

Uitslag 3-5
Wat een wedstrijd! Vol spanning toog het team naar Holten. Na de overduidelijke nederlagen van de afgelopen wedstrijden moest het vandaag eens veranderen. Er zit veel meer in het team. En wat een avond werd het. De start met de singles was nog wat voorzichtig. De dames moesten erg wennen aan het niveau van de tegenstander en verloren, maar met mooie standen. De heren maakten er een spannende strijd van. Rob moest het uiteindelijk in een driesetter met 25-23 afleggen tegen zijn opponent. Frank trok ook maar net aan het kortste eind.
De dubbels betekenden de ommekeer. Het vuur ontbrande bij zowel de dames als de heren. De dames waren nog iets te voorzichtig in de eerste set en werden even verrast door het strakke spel van de tegenstander. Maar, in de tweede set na wat tips van Arjan, werd het alsnog een spannende strijd. Maar net met 21-17 werd er verloren en als de progressie zo doorzet, dan kunnen de dames tegen het einde van het seizoen alle teams aan en biedt dat een mooi perspectief voor komend jaar. De heren dachten het anders te doen, maar werden ook even verrast in de tweede set. Alsnog moest er een derde set worden gespeeld, die gelukkig duidelijk werd gewonnen. Even bleef het nog spannend, tot het kwartje viel. Toen was het snel gedaan. Het eerste overwinningspunt was daar.
Tot slot de mix-partijen. Die gingen heel tof en al het beste kwam naar boven. Zowel bij Rob en Monique als bij Frank en Marees liep het super lekker. Met schijnbaar speels gemak en diverse fantastische rally’s werd de tegenstander verslagen. Daarmee kwam de eindstand op 5-3 en ging iedereen zeer voldaan huiswaarts. Op naar de volgende partij om wederom te gaan voor de winst. Het publiek heeft genoten en reisde niet voor niets naar Holten!

Share This Story, Choose Your Platform!

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant