Laden Evenementen

Bas, Reinout, Mark, Robert en Frank
Uitslag 0-8

Vrijdagavond 3 mei was het zover. De laatste wedstrijd van de heren, in de lange competitie van seizoen 2018-2019. Het team was behoorlijk gehavend. Erik was al op vakantie 😉 en Jeroen was geblesseerd. Mark was herstellende van een blessure en Bas wilde het ook nog rustig aan doen. Om die reden hadden we twee invallers gevraagd: Robert en Frank. Robert kon daarmee mooi wennen aan de competitie waarin hij komend seizoen ook gaat spelen en Frank kan weer eens proberen na lange tijd te spelen. Het viel niet mee.
De singles verloren we alle 4. Hier en daar was het nog wel spannend en had het ook andersom kunnen zijn, maar uiteindelijk hadden we geen schijn van kans. En dan waren we nog maar op de helft. Dat betekent dat het hooguit nog 4-4 had kunnen worden. Ons sterkste punt, de dubbels, bood perspectief voor een redelijke uitslag. Maar, helaas had de tegenstander zijn team zodanig opgedeeld dat ze alleen maar sterke dubbels hadden. Uiteindelijk hebben alleen Frank en Robert er nog een drie setter uit kunnen slepen, die ze uiteindelijk verloren na met 18-14 voor gestaan te hebben in de derde set. In de andere dubbels hadden we wederom het nakijken. Daarmee werd het 8-0.
Gelukkig liet Bas zich welk weer van zijn sterkste kant zien tijdens de borrel achteraf. De tegenstanders en wij hebben er van genoten. De foto was daarmee het beste moment van de avond 🙂

Share This Story, Choose Your Platform!

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant