Laden Evenementen

Annette, Nan, Frank, Mark
Uitslag 2-4 (gewonnen dus!)

Wat een deceptie was deze avond. Na de eerste mix partijen stond Ajax al met 2-0 voor, helaas eindigde dat uiteindelijk in een verlies.
Maar, het goede nieuws van deze avond was dat wij met 4-2 wisten te winnen. De dames wilden graag met een mix partij beginnen (om zelfvertrouwen op te doen) en de tegenstander had hier geen bezwaar tegen. Al vrij snel stonden we daardoor op 2-0 voorsprong. Beide mixen werden gewonnen. Het vervolg was wederom 2 mixpartijen. Dat leek in eerste instantie een “piece of cake”, want beide eerste sets werden gewonnen. Uiteindelijk werd 1 van de partijen een driesetter die we helaas niet wisten te winnen.
Tot slot hebben de dames alle moed en inzet bijeengeraapt om de damesdubbel te spelen. Dat mocht helaas niet baten. De eerste set werd nog met 21-19 verloren, maar in de tweede set was het verschil wat groter. Helaas. Gelukkig wisten de heren het wel af te maken, waardoor we met 4-2 een overwinning bij konden schrijven. Eerlijk is eerlijk, BACO was niet het moeilijkste team van de competitie, maar alsnog moesten we wel zien te winnen. En dat hebben we gelukkig gedaan. De volgende keer gaan we gewoon voor de 6-0 :-).

Share This Story, Choose Your Platform!

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant