Op woensdag 27 oktober ging het Mix-2-team naar Olst voor een wedstrijd tegen Baco. We waren vol goede moed en konden afreizen met versterking van Barbara, die de licht geblesseerde Nan verving. Én met aanmoediging van onze vaste supporters Arnold en Marjan!!

De vorige keer speelden we vijf 3-setters die we helaas verloren, maar we zagen een kans op verbetering. Deze kwam ook in zicht na een prachtige overwinning van de heren dubbel. Frank zette in op een overwinning met 1 gewonnen en 1 verloren set in de enkel. Wat was het spannend! Maar het lukte helaas niet ondanks zijn 100% inzet. Ongelukkigerwijs viel Frank ook nog eens uit met een zweepslag, waardoor hij de mix moest staken. Bas en Nicolien maakten het spannend in de mix, maar redden het ook niet.

Zo werd het een pechavond met een verloren wedstrijd (1-7) en nu met 2 geblesseerden die de tegenstander wellicht zal onthouden als ‘de familie zweepslag’.

Gelukkig kunnen we de komende wedstrijd op 5 november door laten gaan met hulp van andere clubleden die invallen voor Frank en Nan. Alvast bedankt Robert en Monique!